تاریخ انتشار : 15 فروردین 1397 8:37

پایان نامه های فارسی اسفندماه 1396

رکورد

عنوان - پديدآور - مشخصات

حق پناهندگي و تعهدات دولت ها بر مبناي حقوق بين الملل بشر: مطالعه موردي وضعيت پناهجويان سوري در قاره اروپا/ سرور فرخ احمدي.- به راهنمايي پوريا عسگري با مشاوره سيد قاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علووم سياسي، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۹۵.

نفي خشونت و افراطي گري در پرتو موازين نظام بين المللي حقوق بشر با تاکيد بر قطعنامه هاي مجمع عمومي ملل متحد/ سارا خدائي.- به راهنمايي سيدقاسم زماني با مشاوره رضا اسلامي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۹۵.

تعهدات بين المللي دولت افغانستان در رعايت حقوق بشر اقليت هزاره/ مصطفي کابلي.- به راهنمايي آرامش شهبازي با مشاوره سيدقاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۹۶.

اعمال کنترل بر نهادهاي نظارتي حقوق بشر سازمان ملل متحد در چارچوب حقوق بين الملل/ فائزه صفي زاده.- به راهنمايي سيدقاسم زماني با مشاوره محمدعلي صلح چي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۳.

تحريم هاي يکجانبه و حقوق بين المل(مورد مطالعه: جمهوري اسلامي ايران)/ کاظم غريب آبادي.- به راهنمايي سيدقاسم زماني با مشاوره محمدرضا ويژه؛ آرامش شهبازي.- دکتري (دانشگاه علامه طباطبايي، رشته حقوق عمومي) ؛ ۱۳۹۶.

بررسي نظريه هاي اشتراک و تقسيم درباره درياي خزر/ علي عاقلي.- به راهنمايي محسن ظريفکار فرد با مشاوره محمدعلي پاکشير.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شيراز، رشته حقوق عمومي) ؛ ۱۳۷۸.

بازدارندگي هسته اي و امنيت انساني از منظر حقوق بين الملل/ جواد مصطفي لو.- به راهنمايي حسين شريفي طرازکوهي با مشاوره سيدقاسم زماني؛ سيدمحمد طباطبايي.- دکتري (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل عمومي) ؛ ۱۳۹۶.