تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1392 8:35

دومین کار گروه پژوهشی - کاربردی شبیه سازی شورای امنیت سازمان ملل متحد

فصلنامه مطالعات بین المللی (ISJ) و مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد (UNIC) شمار محدودی از علاقه مندان به این برنامه را می پذیرد.این کار گروه پنجشنبه بیست و هشت شهریور 1392 برگزار می شود.

برنامه

شناخت شورای امنیت، فراگیری روش های نوین آموزش و پژوهش با تاکید بر مدل های شبیه سازی، اجرای نقش شورای امنیت و گزارشگر ویژه سازمان ملل و تمرین مدل شورای امنیت.

مزایا و بهره مندی

این کار گروه یک برنامه تحقیقاتی_کاربردی است. به شرکت کنندگان فعال در برنامه گواهی شرکت در دوره از سوی فصلنامه مطالعات بین المللی ISJ و مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد UNIC ارایه می شود. شرکت کنندگانی که مقالات با استاندارد علمی – پژوهشی در موضوع برنامه تالیف نمایند در ISJ به چاپ می رسد.

شرایط ثبت نام و پذیرش

1. معرفی نامه از دانشگاه برای استادان دانشگاه و از دستگاه اجرایی مربوطه برای مدیران و کارشناسان ارشد دولتی و غیرحکومتی.

2. توصیه نامه از استادان عضو هیات تحریریه یا مشاوران بین المللی فصلنامه یا از استادان شناخته شده کشور.

3. نامه درخواست به همراه 1 قطعه عکس، نشانی و شماره تماس. ضمن اینکه هر فرد در یک تیم سه نفره دانشگاهی یا تحقیقاتی با دیگر تیم های تحقیقاتی به رقابت علمی و پژوهشی خواهد پرداخت.لذا توصیه می شود شرکت کنندگان در قالب یک تیم سه نفره ثبت نام کنند. در غیر این صورت دبیرخانه کارگروه با توجه به رزومه و تسلط علمی – پژوهشی داوطلبان آنها در تیم های سه نفره پژوهشی – کاربردی قرار خواهد داد. در پایان دوره سه تیم ممتاز این برنامه معرفی خواهند شد.

4. واریز هزینه ثبت نام، کتاب، فصلنامه، پذیرایی... و شرکت در کارگروه به مبلغ دو میلیون ریال به حساب سیبا 0105434324008 بانک ملی به نام فصلنامه مطالعات بین المللی (ISJ).(دانشجویان با ارایه مدرک معتبر و با احتساب تخفیف 1.500.000 ریال)

توضیح اینکه واریز وجه با کارت های بانک ملی به شماره حساب فصلنامه امکان پذیر است.

نشانی و مهلت ارسال مدارک

علاقه مندان همه مدارک را از طریق ایمیل تا بیستم خرداد به نشاني  info@isjq.net و یا  internationalstudiesjournal@yahoo.com ارسال كنند.

شماره تماس ضروری: 09125911787