مدیرکل زندان‌های کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

آزادی 133 زندانی جرائم مالی غیرعمد در نیمه نخست سال

مدیرکل زندان های کهگیلویه و بویراحمد گفت: در شش ماهه نخست سال جاری، 133 زندانی از طریق کمک های ستاد دیه آزاد شدند.

yum7,-1.jpg

اکبر محبی اظهار کرد: 36 نفر در مرکز مراقبت بعد از خروج، 300 میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی دریافت کرده‌اند.

وی آموزش احکام، آموزه‌های دینی و اعتقادی، آموزش برنامه‌های زندگی، سوادآموزی، ورزش و تربیت بدنی، آموزش فنی و حرفه‌ای و همچنین اشتغال 490 زندانی در بخش‌های تولیدی، خدماتی و صنعتی را از جمله برنامه‌های زندان‌های استان عنوان کرد.

مدیرکل زندان‌های کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزهای اصولی‌تر در راستای ارتقای نظام زندانبانی و مشکلات فراروی زندان‌ها گام‌های سازنده و مؤثری برداشته شود.

محبی تصریح کرد: زندان‌های استان وظایف بسیار سنگین و دشواری دارند و اگر همه شرایط برای بهبود وضعیت فراهم نشود، انتظارات خواسته شده از زندان‌ها مقدور نخواهد شد.

مدیرکل زندان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در جامعه اسلامی و دینی ما وضعیت زندانبانی با گذشته متفاوت است، ادامه داد: زندان در نظام مقدس جمهوری اسلامی، تنها برای محبوس کردن افراد بزهکار ایجاد نشده، بلکه مهمترین وظیفه آن علاوه بر نگهداری و امنیت پایدار برای جامعه، اصلاح و تربیت، آموزش، کمک به خانواده‌های بی‌بضاعت آن‌ها، ایجاد زمینه‌های اشتغال و ایجاد کارگاهای فنی وحرفه‌ای در زندان‌هاست که نیاز به پشتیبانی و مساعدت دیگر دستگاه‌ها دارد.

محبی عنوان کرد: در سیاست جدید سازمان زندان‌ها سعی بر آن شده است که وضعیت زندانبانی متفاوتر از قبل باشد و در این سیاست فعالیت‌های سازمان چه در زمینه توسعه فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی چه در زمینه آموزه‌ها و فعالیت‌های دینی هدفمند شده است.