ارتقای سطح دانش شغلی در تحقق اهداف اصلاحی زندان ها موثر است

مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، گفت: حفظ منابع مالی و نیروی انسانی راه حل غلبه بر مشکلات است.

اژدر اسدبیگی با اشاره به سختی شغل زندانبانی، ارتقای سطح دانش شغلی و خدمات رفاهی کارکنان را عاملی موثر بر تحقق اهداف اصلاحی و تربیتی سازمان زندان‌ها دانست.

وی تصریح کرد: آگاهی از نیازهای کارکنان و اطلاع رسانی از برنامه‌های مختلف سازمانی از جمله دستاوردهای مهم اینگونه جلسات هم‌اندیشی است که علاوه بر تقویت روحیه خدمتی کارکنان، مسیر اصلاح روش‌های انجام کار را هموار خواهد ساخت.

وی با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی مدون برای اجرایی کردن آئین‌نامه سازمانی و دستورالعمل‌ها بر اساس فعالیت‌های گروهی، استفاده از خرد جمعی و خلاقیت افراد در تصمیم‌گیری را مهم برشمرد و با اشاره به نقش موثر بهینه‌سازی امکانات و بکارگیری نیروی انسانی کارآمد در ارتقاء نظام زندانبانی، راه حل موثر غلبه بر مشکلات را ایجاد هماهنگی بین منابع مالی و نیروی انسانی توصیف کرد.