حوزه علمیه تخصصی ولایت در رشته "حقوق و قضا" امروز افتتاح می شود

حوزه علمیه تخصصی ولایت در رشته "حقوق و قضا" امروز در محل مسجد جامع الزهرا(س) واقع در اتوبان شهید بابایی با حضور وزیر دادگستری افتتاح می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حامد کریمی مدیر حوزه تخصصی ولایت با بیان این‌که «100 نفر از طلاب حوزه‌های علمیه در این مرکز مشغول به تحصیل هستند» اظهار کرد: این افراد هم اکنون در این حوزه در حال تحصیل هستند ولی امروز این حوزه به طور رسمی افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: تعداد 100 نفر از طلاب که موفق به گذراندن سطح اول حوزه‌های علمیه شده‌اند پس از گذراندن آزمونی در ابتدای مهر ماه جاری در حال حاضر در حوزه تخصصی ولایت دوره "حقوق و قضا" به تحصیل می‌پردازند.

وی اظهار کرد: این طلاب با تحصیل در "دوره تخصصی حقوق و قضا" سطح دوم حوزه را می‌گذرانند و در دوره‌ای چهار ساله و در صورت قبولی در "آزمون قضاوت" می‌توانند جهت امر قضاوت به فعالیت بپردازند.