سردار رحیمی در آیین پایانی دوره آموزش رانندگان تاکسی:

98 درصد مردم قانون مدارند/حلقه مفقوده ترافیک آموزش و فرهنگ سازی است

آیین پایانی دوره آموزش رانندگان تاکسی پایتخت تحت عنوان «طرح تعالی تاکسی مدرسه» طی مراسم ویژه ای از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در محل پارک آموزش ترافیک پونک برگزار شد.

1727.JPG

سردار رحیمی - رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ، در این مراسم رویکرد جامعه محوری و مردم مداری را راهبرد اصلی پلیس و شهرداری تهران اعلام کرد و گفت: 98 درصد مردم ما قانون مدارند و تنها دو درصد قانون گریز بوده و قوانین را زیر پا می‌گذارند.

سردار رحیمی آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک را طلیعه فعالیت‌های ترافیکی عنوان کرد و افزود: اصلی‌ترین حلقه مفقوده در بحث ترافیک، موضوع آموزش و فرهنگ‌سازی است.

وی با اشاره به این که در کشور 15 میلیون دستگاه خودرو و 10 میلیون دستگاه موتورسیکلت وجود دارد، اظهار کرد: در بحث آموزش با گستره وسیعی از مردم روبرو هستیم و از این رو جمعیت هدف خود را رانندگان حمل و نقل عمومی قرار داده‌ایم.

سردار رحیمی با بیان اینکه هر سال در کشور به دلیل تصادفات رانندگی حدود 20 هزار نفر کشته و 100 هزار نفر مصدوم و مجروح می‌شوند، تصریح کرد: در بحث آموزش و فرهنگ سازی در آغاز راه هستیم و لازم می‌دانم از حضور و مشارکت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این خصوص صمیمانه سپاسگذاری می‌نمایم.

وی با ذکر این نکته که طی دو سال گذشته حتی یک نفر از دانش آموزانی که در تهران از سرویس مجاز مدرسه استفاده کرده‌اند مصدوم نشد، اضافه کرد: دانش آموزان نه تنها فرزندان دلبند پدر و مادرهایشان نیستند بلکه سرمایه‌های جامعه و آینده سازان کشور اسلامی‌مان هستند.

سردار رحیمی موضوع آموزش و فرهنگ سازی در حوزه ترافیک را باعث کسب اعتبار و وجهه برای مردم و مسئولان دانست و گفت: رانندگان تاکسی به ویژه رانندگان سرویس مدارس باید با سایر رانندگان تفاوت داشته و از همه قانون مدارتر باشند.

وی از رانندگان تاکسی به عنوان سفیران فرهنگ ترافیک که رفتار آن‌ها می‌تواند الگوی سایر رانندگان باشد نام برد و افزود: اولویت اصلی و اساسی پلیس و اعتقاد و باور نیروی انتظامی کار بر روی ارتقای فرهنگ جامعه به ویژه فرهنگ ترافیک است.

سردار رحیمی در پایان با تاکید بر این که سه سال است تهران رتبه نخست ارتقای فرهنگ ترافیک و کاهش تلفات و جراحات ناشی از تصادفات رانندگی را در سراسر کشور کسب نموده، خاطرنشان کرد: این مهم با مشارکت مدیریت شهری در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه آموزش و فرهنگسازی حاصل شده است.

در این مراسم میثم مظفر - مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران، سرهنگ عین اللهی جهانی معاون آموزش پلیس راهور تهران بزرگ و احمدرضا ایمانی رییس انجمن اولیا و مربیان شهر تهران، به ترتیب گزارش‌های جداگانه‌ای از نحوه تعامل و مشارکت دستگاه‌های دست اندرکار در موضوع آموزش رانندگان سرویس مدرسه ارائه کردند.