خورشیدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

آگاهی مردم از حقوق شهروندی گامی مهم در تحقق انتظارات آنهاست

یک حقوقدان گفت: بسیاری از حقوقدانان معتقدند اجراي بهتر قانون حفظ حقوق شهروندي نيازمند ضمانت اجرا است، اما باید به این نکته توجه داشت، که آگاهی مردم در این زمینه نقش مهمی در برآورده شدن انتظارات آنها دارد.

"سعيد خورشیدی"در ارتباط با چگونگی اطلاع مردم از حقوق شهروندی اظهار داشت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر اساس توجه به حفظ حقوق ملت پایه‌ریزی شده، به طوری که فصل سوم آن به رعایت کامل حقوق شهروندی اشاره داشته، اما این در حالی است که بسیاری از افراد جامعه اطلاعات کافی از حقوق خود ندارند.

وی ادامه داد: بسیاری از حقوقدانان معتقدند اجراي بهتر قانون حفظ حقوق شهروندي نيازمند ضمانت اجرا است، اما باید به این نکته توجه داشت، که آگاهی مردم در این زمینه نقش بیشتری در برآورده شدن  انتظارات آنها دارد.

خورشیدی افزود: برای اجرایی شدن قانون حقوق شهروندی باید سازوکارهاي اجرايي در اين رابطه تعبيه شود، به طوری که با قرار دادن کلیات این قانون در کتب آموزشی، افراد از همان دوره‌های اولیه با حقوق خود آشنا شوند.

این حقوقدان در پایان خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردمی، رسانه‌ها، صدا و سیما و تبلیغات در زمینه بازتعريف قانون حفظ حقوق شهروندی، نقش به‌سزایی در آگاهی افراد جامعه از این قانون دارد.