تاریخ انتشار : 4 آذر 1392 10:46

مدیر زندان رجایی شهر:

هدف از اعمال مجازات حبس، صرفاً زندانی کردن مجرم نیست

مدیر زندان رجایی شهر گفت: هدف از مجازات حبس این است که زندانی در مدت حبس برای بازگشت صحیح و سعادتمندانه به جامعه آماده شود.

dpa3-2.jpgبه گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد مردانی با اشاره به نقش مثبت حضور قضات در زندان و تاثیر آن در روحیه زندانی، گفت: هدف از اعمال مجازات حبس، صرفاً زندانی کردن مجرم نیست، بلکه تامین امنیت و فراهم‌سازی فرصت تامل وی در خصوص مافات عمل و اراده جبران آن با برخورداری از فرصت‌های تربیتی و اصلاحی و آموزشی درون زندان‌هاست.

وی اظهار کرد: هدف از مجازات حبس این است که زندانی در مدت حبس برای بازگشت صحیح و سعادتمندانه به جامعه آماده شود.

مردانی با بیان اینکه توجه به سیاست کاهش و کنترل هدفمند جمعیت کیفری یکی از رسالت‌های دادیار ناظر زندان است که آن از طریق قانونی و تلاش در جهت تعیین تکلیف زندانیان تحت قرار و اعطای هدفمند امتیازات به افراد واجد شرایط دنبال می‌شود، افزود: قطعاً هرچه میزان هماهنگی و همکاری زندان و قضات ناظر افزون‌تر باشد روند اجرای مجازات حبس، اعطای تسهیلات و در نهایت اعمال اصلاح وتربیت در مسیر خود با سهولت بیشتری دنبال می‌شود.